top of page

Kort og godt om oss

Løvaas Motor er en motorsykkelforhandler av Ducati. Vi har et eget verksted, hvor vi tilbyr service og reparasjon på din sykkel. Hos oss finner du også diverse kjøreutstyr fra Ducati og Dainese. Vår butikk ligger i Holmestrand, Vestfold. I dag er vi syv fast ansatte, hvorav seks har fagbrev som motorsykkelmekaniker. 

Vår historie

Løvaas Motor ble etablert i 1979 av Dag Løvaas. Til å begynne med var det merkene Yamaha og Suzuki, Noen år etter kom også merkene BMW, Moto Guzzi, MV Agusta og Cagiva i butikken. I 1987 startet vi som importør av Ducati, hvor vi i 1999 bestemte oss for en butikk med kun sykler fra merket Ducati. Fra 2004 er Løvaas Motor eiet og drevet av Anders Breiseth og Are Leegaard.

Ducati

Løvaas Motor er forhandler av Ducati. Vi kan tilby motorsykkel for enhver smak, enten det er gatekjøring, langkjøring eller en sportssykkel du måtte trenge. Vi tilbyr alt av deler og annet utstyr som du måtte trenge til din Ducati. Vi har 36 års erfaring med Ducati, så du kan stole på vår ekspertise. 

Verksted

Løvaas Motor kan tilby alt av reparasjoner, service og klargjøring på din Ducati. Vi har seks fast ansatte på verksted som gjerne tar i mot din motorsykkel. Dessuten kan vi tilby vinterlagring hos oss. 

Dainese

Vi kan tilby diverse kjøreutstyr fra Dainese. Hos oss kan du finne alt fra skinn til Gore-Tex og D-Dry. I tillegg har vi støvler, hansker og beskyttelse. 

 

Dainese har utviklet et D-airsystem, som gjør din kjøretur ekstra trygg. Dainese Smart Jacket er en vest som både kan brukes på innsiden eller utsiden av jakka/dressen. D-airsystemet er også integrert i enkelte jakker og dresser.

Scottoiler

Vi kan tilby automatisk smøreoljesystem fra Scottoiler til din motorsykkel.

 

Det er mange fordeler med dette systemet, deriblant: 

  • Smøres når sykkelen er i bruk

  • Renere og mer effektiv smøring

  • Forlenger kjedens og drevets levetid 

  • Sparer deg tid, penger og stress

  • Reduserer manuell vedlikehold

  • Enkel å installere på de fleste sykler

​​

bottom of page